26 Kasım 2016 Cumartesi

BULAŞIK MAKİNASI KULLANMA KONUSUNDA NE KADAR DENEYİMLİYİM :)

Sabah uyandım kahvaltıdan sonra bulaşıkları yıkamaya niyetlendim.Bir baktım ki evden bulaşık makinası deterjanı kalmamış.

Markete gitmeye üşendim  :)

Amaaan canım Elde yıkama bulaşık detarjanı ile de aynı sonucucu alırım dedim ve bulaşık makinasının içine şöyle azıcık detarjan sıktım.

ve bulaşık makinası bitince bir baktım ki içi köpük içinde 

Elde yıkama bulaşık detarjanı ile bulaşık makinasında tabaklarınızı yıkadığınızda karşılaşacağınız sonuç :)

siz siz olun denemeyin her yer  köpük olunca temizlemesi zor oluyor  :)





9 yorum:

  1. Hahahaha, ben de geçende aynı durumdaydım. Domestos koydum ama ben. Onda da çoğu şey kirli çıktı. Üşenmeyip bulaşık makinası deterjanı alalım anacım diğerleri bir dert :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bundan sonra tövbe ettim zaten bulaşık makinasına kendi deterjanı dışında hiç bir şey eklemem :) Deterjanı temizlemek için uğraşacağıma markete gitsem daha iyiydi :)

      Sil
  2. Ay şok :D Geçmiş olsun :)

    YanıtlaSil
  3. Bir sonraki sefere bence şampuanla deneyin. Onda daha başarılı sonuç alacaksınız. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir şampuanımız eksikti onu da denersem tam olacak :) Tövbe denemem bulaşık makinası deterjanından başka ürün :)

      Sil
  4. denemedim diyemem hemde öyle bir denedimki :) Balıklı Bulaşık olunca dedimki bu bir tabletle nasıl çıkar nasıl temizlenir ben biraz sıvı deterjan birazda çamaşır suyu e tabi bitanede tablet attım (böyle durumda 2 kere çalışırırım bikerede deterjansız) çalıştırdım daha sonra ne görim köpükler bana doğru yürüyor bakineden taşıyor yerler ıslandı halı gitti hem bulaşık makinesi hemde mutfagı temzilemek canıma okumuştu hiç unutamıyorum :) http://herteldehayat.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  5. :) sayende bişi öğrendik :)

    YanıtlaSil
  6. Ayy çok hoş köpük, köpük duruyor, ama ne zahmeti olmuştur onun da. Küçükken annem bulaşıkları verdiği vakit tüm detarjanı içine boca ederdim bol köpüklü olsun, etrafta uçuşsun diye. Kadıncağız hâlâ anlatır, bulduğu herşeyi bizimki suya boca ederdi diyerek.

    YanıtlaSil